Aug 28, 2009

NEW PHONE


Huhuhuh..hehehe..hahaha....nak bg tau ckit..ckit je x byk..(byk kot)huh! last sunday aku gi kdai phone ngan sis,sebab nak repair hp lama yg da buat prob je(w910i)then smpai je sane..tibe2 tuka pikiran..dari aku repair better trade terus..haha...1st kedai gi..tnye punya lama...smpai nak trade bayar deposit...then x jadi (klu kat pertama da kene pijak da tu kot x pon kat petaling street) tp ni kat giant area umah aku je kat cheras...so lepas da blah..panas ar cine tu..hahaha...buat x tau je la..then smpai lagi 1 kedai ni,kedai yg aku angkat hp lama nie...ape lagi..tgk2..berkenan ngan 1 phone nie...c901 nie...belek punye belek..memang terbaek la...x tahan tang camera tu..huh..ape lagi..tolak hp aku..die nak amik rm250..tp da rosak die amik 180..ayat sikit die up 200...haha..tu je la change..dari layan hp yg da uzur nie..stok campak longkang blkang umah aku...huhuh...so bile balek x sabar2 nak charge...lepas da chage...ape lagi..try amik gamba time gelap...sebab hp ni ade xenon flash..(tu kot nama die)then try snap time malam..dlm bilik gelap..fuh..bukan nak puji phone ni ar...memang terbaek..gamba mcm tgh siang...huuhh..so klu korang nak tau spec hp nie..rajin2 kan la tangan tu ke encik google...adioss!

1 comment:

Fadzly said...

fungsi die ade same ngan XPERIA X1 tak?
hehehehhe